Carnitas Koreanas - Tacos med pulled pork, kimchi och koriander
Laktosfri

Carnitas Koreanas

Tacos med pulled pork, kimchi och koriander
Nytt recept
Under 30 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • socker
  • vitvinsvinäger
Pulled pork
1 förp
Tortillabröd
4 st
(Vete)
Chilimajonnäs
½ förp
(Ägg, Senap)
Vitlök
2 klyfta
Japansk soja
1 förp
(Sojabönor)
Vitvinsvinäger
1 msk
Tomatpuré
1 förp
Malen ingefära
1 påse
Socker
2 msk
Chili flakes
1 tsk
Morot
1 st
Strimlad vitkål
1 förp
Snackgurka
1 st
Koriander
20 g
Sesamfrön
1 förp
(Sesamfrön)
Vitvinsvinäger
1 tsk
Salt
1 krm
Näringsinnehåll per portion
Energi:
869 kcal
Fett:
44 g
Kolhydrater:
70 g
Protein:
48 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Lägg pulled pork i en liten ugnsform. Tillaga enligt anvisning på förpackningen.
 Blanda pressad vitlök, japansk soja, vitvinsvinäger, tomatpuré, malen ingefära, socker och chili flakes i en rymlig bunke. Skala och strimla morot. Blanda ner strimlad vitkål och morot i bunken. Blanda ordentligt.
Tärna snackgurka och grovhacka koriander. Lägg i en skål och blanda med vitvinsvinäger, salt och sesamfrön.
Dra isär det varma köttet med två gafflar.
Fyll tortillabröd med pulled pork, kimchi, gurksallad och chilimajonnäs. Servera!
Smaklig måltid!