Laktosfri
Carnitas Koreanas
Tacos med pulled pork, kimchi och korianderNytt recept
Under 30 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Ägg·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Salt
- socker
- vitvinsvinäger
Pulled pork
1 förp
Tortillabröd
4 st
Chilimajonnäs
½ förp
Vitlök
2 klyfta
Japansk soja
1 förp
Vitvinsvinäger
1 msk
Tomatpuré
1 förp
Malen ingefära
1 påse
Socker
2 msk
Chili flakes
1 tsk
Morot
1 st
Strimlad vitkål
1 förp
Snackgurka
1 st
Koriander
20 g
Sesamfrön
1 förp
Vitvinsvinäger
1 tsk
Salt
1 krm
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 869 kcal
- Fett:
- 44 g
- Kolhydrater:
- 70 g
- Protein:
- 48 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
Lägg pulled pork i en liten ugnsform. Tillaga enligt anvisning på förpackningen.
Blanda pressad vitlök, japansk soja, vitvinsvinäger, tomatpuré, malen ingefära, socker och chili flakes i en rymlig bunke. Skala och strimla morot. Blanda ner strimlad vitkål och morot i bunken. Blanda ordentligt.
Tärna snackgurka och grovhacka koriander. Lägg i en skål och blanda med vitvinsvinäger, salt och sesamfrön.
Dra isär det varma köttet med två gafflar.
Fyll tortillabröd med pulled pork, kimchi, gurksallad och chilimajonnäs. Servera!
Smaklig måltid!